Friday, 29 May 2009

something went wrong somewhere

salam wbt..

aku nak exam isnin ni.doakan aku

tapi tak sedap hati la.

kenapa?

depressed?

nope..aku down je rasa nih!!!

i miss home..tak pasal-pasal..

dan tak pasal-pasal juga aku dengar lagu 'sampai syurga' berkali-kali..apa kes..



zakwan...i'll be back in two months time..be a good boy..

p/s: aku sebenarnya tengah mencuba-cuba tukar template,tiba-tiba terhilang pulak link ke blog orang lain..aduhai..takpe kawan-kawan..nanti aku buat semula ah!

best of luck to all.
bitaufiq wannajah

8 comments:

Pok Nik said...

abe din..
pok jek da besar dow..

smpai syurga???
fav aku tuuu..... =p

din said...

tu la pasal..haha..cepat gila besar

aku terpengaruh ngn ko la nih..

=)

nak balik msia la pok nik

niktaufik said...

woit....om sick ker???

huhuhuhu...

din said...

haa tu la pasal

berserabut pale otak duh =(

xpe la..sket je lagi

Pok Nik said...

bile anak bongsu om sick..
hehe

gd luck exam bro..
aku da nk pasrah nih..

Neo Rantissi said...

mana template baru??? haha, tukar template mmg ilang abes ar blog list, xper, nnt letak balik, hehehe.

din said...

pok nik..aku pun hampir pasrah da ni..

jenal..loh..bukan nak habaq..abis hilang hah..tekanan aku..dush..owh..aku xjumpa lagi laa yang menawan hati..pastu nak xm pulak..hahaha..time2 nak xm la benda2 mengarut ni mai =p

Lala Bees said...

All the best InsyaAllah!