Thursday, 28 May 2009

of collared t-shirt and slipper

salam wbt

andai anda di Iskandariah..anda semua pasti sudah tahu..kita ada rules yang baru..haha

"saya nak kamu semua pergi lecture dengan t-shirt berkolar dan tak dibenarkan pakai selipar..kalau tak saya ambil nama"
- xxx
reaksi pelajar tahun 3..
''duh,ni pelik ape pulak dah??"
"celah mane nak cari baju berkolar,tak kan nak beli baru"
"mengarut la diorang ni"
"aku kalau bab selipar aku stuju lagi,tapi bab t-shirt ni aku tak setuju ah..gile ape"
"buat bodo sudeyh"

reaksi pelajar tahun 2..
..maaf..sumber tak dapat dikenal pasti..

reaksi pelajar tahun 1..

tak perlu cakap banyak....TADAAA....


pergi lecture pakai satu suit lengkap
din likes this =)

masing-masing dah besar rasenya..aku rase lah..pihak yang bertanggungjawab tak perlu nak tengking-tengking dalam nak suruh kita semua buat sesuatu..bukan kami tak paham pun.its just that..perubahan perlukan masa..dey..celah mane nak cari baju ada collar ni??haha..boleh bagi elaun lebih??

semua perkara ada pro and cons..lu pikir la sendiri..

have a nice day('',)



8 comments:

abdullahkadir said...

xleh pkai o neck.kita pkai v neck..ayuh..~

kami bukan budak2

din said...

yang masalahnya..bukan sume ada t-shirt collar ni bro..aduh..susah la camni

seb baik x kantoi lagi..haha

wallayahemmak said...

"aku kalau bab selipar aku stuju lagi,tapi bab t-shirt ni aku tak setuju ah..gile ape"

ayat nie mcam aku kenal jah din, ayat epang kan?? dah biase dah berlegar-legar kt tepi tlinge aku nie, ahaha! pendapat dyer dri dulu...=p

afeez.gonzalez said...

budak 1st year sme paki smart2

din said...

syak..haha..ayat ketua sec tu..dia mana ada tshirt collar ni..haha=p

dak2 umah aku pun ckp camtu jugak..

abu..ye la sgt..smart gile korg..haha

Lala Bees said...

HAHAHAHA =))
kelakar la entry ni.
patut dpt elaun lebih.. borong byk2 from malaysia cuti nanti ;P

din said...

haha..of coz lala..

patut duit lebey laa kan..

ke bagi elaun pakaian one more time ke..hehe

SyA_hEi said...

kadang2 pk ok jugak..
kadang2 menyampah...
kalo nk kira la...budak medik kat mesia sume wajib pakai kemeja kot time g lecture..aku rasa la...
nampak ckit smart..xde la selebet..
aku sokong je , tp aku xkan pakai..hahahahah