Monday, 18 May 2009

nasib aku..haha

salam wbt

ni lah nak katakan nasib..

2000-2004,aku kat koleq,semua orang pun lelaki..haha..

2006-2009,aku kat alex ni..kena pulak section 3..semua pun lelaki..redha je lah

setiap perkara ada hikmahnya..nak suruh aku kurang sikit maksiat kot =)

but i wonder,what it is like living in a mixed environment..

whatever.. next stop..bachelors party('',)



"bro..kenapa yang ko semangat sangat nak buat dinner ni?"
"takde lah..aku bukan ape..aku nak buktikan kat oarang lain,yang kita pun boleh buat..takde lah hampeh sgt"
"oo ye ke..ni yang aku semangat ni..nak minta tolong ape-ape,cakap la..inshaAllah aku cuba"
"thanks bro"

love you guys(sila baca dengan maksud yang mendalam)..jom kita bagi gempak sikit

have a nice day

8 comments:

niktaufik said...

selamat berparti... ak kagum ngn sec 3... malam muda mudi hitam...

din said...

mekasih2..haha

walamak..wahai kawan2 ada org respect kita ni..haha

jom la topek..daftar masuk sec aku..hehe

As said...

dua2 ada best tak best
:)

btw maan najaah la untuk barnamij tuh. Asal ada semangat dan komitmen inshaAllah jalan je ;)

smart poster, simplicity is the key.

din said...

tu la pasal..

mungkin la kan..both ways ada pros n cons

kalu bley rase dua2 lagi bgus kot =)

pokyan said...

waaa terbaik bro.
same la kite klau grad nanti maknenye 11 tahun hidup kite dibelengui testtosterone. muahaha

jumaat ni bro!

din said...

haha..aku,ko ngn penkt laa..mmg kelakian lah kita

anas selamat sket duh..

ok2..jumaat2

remain unspoken said...

haha,ces,pokyan nyer ayat x leh blah,haha

niktaufik said...

huhuhu...
ak kna tukar nama buleh msuk sec ko...

buang nik, ak msuk la sec ko din....

apa pn, mmg mantop pengurusan korg... aku tabik spring dowh... pembahagian tugas yang amat sempurna...

enjoy esok tue....

lebih wat blk ar skit...

:D