Wednesday, 30 June 2010

risau

salam

personally,i think that i worry a lot these days..

boleh kena nervous breakdown macam ni..

relax lah din...

buat apa nak risau-risau sangat..

if anything happened against you..it's not the end of the world pun..

cuba dah cuba..tawakal je lah

berharap pada Allah..bukan pada manusia..

oh sesiapa yang baca blog saya nih..please pray for me..

may Allah bless all of you!!

5 comments:

Anis Amirah Nawawi said...

everyone is praying hard for themselves and also YOU!!

Anonymous said...

'orang-orang yang beriman dan hati mereka akan menjadi tenteram dengan mengingati Allah. Ingatlah dengan mengingati Allah hati akan menjadi tenteram ' (13:28) =)

Neo Rantissi said...

Saya doakan din bujang bertukar status ke din kawen version 2.0 dalam kadar segera, lantas mengikut jejak langkah beberapa sahabat2 tahun 4 yang baka bertukar fasa hidup summer ini, whoa!

p/s: Stay cool and ceria as always bro, apa2 hal kalau maw release, rumah aku sentiasa terbukak, tolak jer pintu tu, haha.

Syahir Amir said...

takut ape ni din...fear of rejection ke?hahahhaha..lek din,stay bujang n stay kewl

din said...

cik anis
terima kasih!!all the best exam..

anon..
so true..thanks

jenal..
perghhh...hehehe...yeah2 i know..rumah korang memang sentiasa terbuka :)

shahei
hahahaha..reject??LOL
baik boss..i'll stay strong :)

em..ramai pulak yang concern..oh deeply touched..
terima kasih banyak2..