Monday, 26 April 2010

love is in the air

salam wbt


jeng3




a baby boy of a 19 years old mother.too young heh??this cute little boy is her 2nd child though..oh..dont get jellous my dear friends ;p

'ni yang rasa nak jadi ayah ni'
-quoted from someone from the so called all-boys group..hahaha

8 comments:

niktaufik said...

klu ko jd kwen, aku akn pastikn aku org 1st wish selamat pengantin baru..

:D

din said...

hohoho

ke ko yg nak kawen ni pek...
hehe :p

yang quote tu kompem bukan aku lah

hanif hafiz said...

kecik2 je comel..

dah beso nnt..

masyallah..

hehe..

ikan kurg masin xde garam said...

sakit aper bdak tu din?
ko je nmpk hepi..
kene alirkan happiness kat bdak tu..
say 'salam dgn 'ammu2 kat dpn tu'
haha..

Muhammad Anas bin Kamarudin said...

ehem2...

Anonymous said...

kredit to photographer....hehe..

din said...

abu...tu la..nanti mak die ajar..buya2

padel..will do bro..will do

anas..ehem3..hehe

photographer..mekasih la..lawa deh

CONNIE said...

ish2, anak org arab ni, mmg sume pun comel.tambah2 yang debab2 n pipi labuh cam ni.