Friday, 1 January 2010

tahun baru dah??

salam wbt

wah3...pejam celik pejam celik je..dah masuk tahun baru rupanya..nice sungguh..baru je rase arab baling-baling kaca tahun lepas...malam tadi diorang baling lagi..apa la nak jadi arab-arab mesir nih..satu golongan yang dahulunya mulia dengan akhlak..skarang ni???hmm...bila ditanya..buang badi tahun lepas katanya..ceh..ini bukan ajaran islam...tinggal-tinggalkan lah..

orait..7 hb ni ada MTC(name baru pulak)..jadi aku menyeru semua kawan2 dalam PERUBATAN pergi la mesyuarat ni...kalau nak komen ape2..cakap depan-depan la..baru gentleman..ini tak..nak bising-bising..tapi belakang-belakang..come on la..

teratak iskandar??aku setuju je la..kalau aku tak setuju pun..usul ni lepas jugak..aku rase la..tapi kalau dalam lecture hall tu..nampak aku macam tak setuju gila-gila..bukan ape..cuma nak bgtau je semua orang..setiap benda ada benda pro and con dia..aku bikin panas la sket...macam la drugs jugak..banyak kegunaan die..but in the end..for sure ada side effect jugak..kan??so pikir la sendiri..

azam tahun baru??macam tak ada je..bukan ape..sebab aku punya tahun baru..akan mula bila start blaja..meaning start sem baru la..hehe..

yes..aku dah masuk gym..setahun tu daftar..bak kata POK MING.."sek sek gym kito"..sape2 yang dok kutuk aku tuh..tunggu la...din akan kembali..=D

owh dah ingat..tahun ni..aku nak cuba penuhkan mutabbaah.sebab tahun lepas hampeh belaka..nak selalu lawat junior2..dan nak kurangkan internet..although point yg last ni cam susah je..keh3..anyway..baik mencuba dari terus mengalah..

itu saja..ramblings masa lapang..

have a nice day..
jaga iman..jaga solat..

salam wbt

4 comments:

padel ikan goreng said...

salam..

huhu..teredentum dentuman malam terakhir tahun LAMA ala2 peperangan dekat di utara Mesir..namun,di sebalik bingitan itu,terpk ttg bangsa arab Mesir yg suatu ketika dahulu gah dengan acuan ISLAMnya..aneway,moga ko istiqamah dgn amal2 yg menambah iman..miss ur appearance time kat KMS dulu!haha..abibos~

din said...

tu la...ntah ape2..cam kat war zone la pulak..g la baling kaca kat israel ke kan..hish

haaa..tunggu la del..jgn terkejut..
striker lama akan kembali =p

.::InTaN yaTi::. said...

nk comment ckit...~
wah!SR kte striker tu..hebat2.xsangka!

din said...

haha

maen biasa2 je pun...
tp kalau x fit..still x best jugak

jadi..kepada semua..sentiasa la bersukan untuk sihat =)