Wednesday, 6 January 2010

sengal ayam

salam

I

aku memang la geram gila dengan arab.menguji kesabaran btul la.minta maaf la sape2 yang terkena penangan aku bad mood..tak boleh ke kerja smart sikit??..ada jadual..tak ikut..menyusahkan aku..menyusahkan kawan-kawan aku..bikin panas la..dari mood yang elok..kan dah berubah..

II

kadang-kadang..masa presentation..memang la si presenter ada buat lawak..ye la..memang lawak pun..tapi nak gelak gila-gila ke..beragak la sikit..doc pun ada situ..kita bukan kat kedai mamak..lu pikir la sendiri..

III

exam minggu depan je..hadui..sebulan blaja,xm..sebulan blaja,xm..tekanan2..dah tak boleh nak main-main lagi dah..dr Iman pun dah marah..padan muka..sapa suruh tak studi..

"you said that you are fed up with the examination of the abdomen..but when i ask you..nobody can answer"

habis semua terdiam

IV

orang kristian nak guna nama Allah..kita memang sedia kala guna nama Allah..org kafir kuraisy dah lama guna nama Allah..so salah ke org kristian nak pakai??ha??aku malas nak cerita panjang..sila jangan malas-malas..jom tambah information sikit..go to these links...

Dr MAZA


Ust Zaharuddin

bila dah baca..buat penilaian sendiri ok...ada masa..sensetiviti masyarakat perlu diambil kira juga..

V

esok pilihan raya..maka pilih la elok2..dah esok juga mesyuarat..diharap semua menjaga adab..walaupun dalam perkara2 yang berselisih pendapat..masing2 dah besar..masing2 boleh berfikir secara rasional..bg aku la..kita ni level student..pikir pun macam student berfikir la..tak perlu nak jauh2(paham ke??)..whatever la..haha

VI

patutnya malam ni ada game arsenal..tapi dek salji yg tebal..batal pulak..hadui la..kena tunggu lagi..if we win this Bolton game..we'll be just one point behind chelski..nice huh??dulu kalah 3-0 kot ngan diorg..haha


itu saja..

have a nice day..

salam wbt



9 comments:

padel ikan goreng said...

salam wrm..

1.ayam goreng kalau berempah sket mmg sedap..nak2 klu 'menyayur' sket..syai sket..bergh!!

2.org sabar tu akn sentiasa di uji lg2 klu mood tgh baek..=)

3.kawan2 yg sejati akan sentiasa memahami shbtnyer yg bermati2an pk psl kebajikan kwn2nya..

4.dah perangai dia sengal maka presentation pun sengal la..xper,blh diperbaiki lg,aite?kwn2,respect la cikgu sket~..huhu

5.level poltik berbeza ttp prinsipnyer mirip seghopa..

6.last but not least,exm sllu memburui kiter,tp kte jer yg x sllu melayan dia..so,ambik la masa utk lyn dia..kesian dia~

7.terakhirnya,kwn2 yg laen,udah2 la malas tu..udah2 la ponteng lecture tu..da nk jd doctor da..sedey btol~=(

thanx for reading my comments..to din,aja2 huwaiting!takkan rezeki jatuh berdebuk jika hanya menungan bermain sehari2..hehe

ammar lorh said...

fuhh datuk...
salam......
aisey...
awatye ni......dont emo2....
bertambah berat bdn...hahaha.....
buhsan wo politik kat U sini....kui3x
cam same je dgn msia.....
kate itu kate ini.....
jom kite dok bincang isu UMMAT nak?haha
bajet je ni....hehe

niktaufik said...

aku suka komen padel..

:D

sori din kalau2 ada wat ko tension...
huhuhu, aku ni jenis kalut skt.

:D

jom esok g ngundi...:D

Orchid Lah said...

sbr2 :)
ape2 hal pun good luck in your exam! nak jd doctor bkn senang~

din said...

padel suun kering

wohhh...demo komen terbaek..terima kasih ler..jom2 study..aku nak percuss mu deh...

ammar bekas calon

hehe..mane pulak ko blaja emo leh tambah berat..jenuh la aku camni..haha
xpe mar..layan je la isu semasa..tapi jgn terbawa2 =)
kheir inshaAllah

topek smart sokmo..

eh..aku xtension pun ngn ko..lepak la bro...hehe..kalau2 ko tensen ngn aku ke..sori la..

kesimpulannya..bersabar la dgn org arb..

cik orchid..

baik2..haha.terima kasih..selamat la dok nz tuh.. =)

hanif hafiz said...

aku suke melihat kehangatan MTC.. mmg itu yg ku cari..

din said...

abu2..haha

asal panas je ko suka kan..ape2 la.janji ko bahagia..yang pentingnya..semua kena ambil pengajaran..byk benda kita boleh belajar td..kan??

kalau balik still kosong..rugi la..haha

AnAk iBu said...

emosi berubah ubah ah bila bce.
hebat.

din said...

hakikat emosi memang berubah2...

banyak baca..banyak ilmu

=D