Thursday, 10 September 2009

ramblings 2



salam wbt

alhamdulillah..result exam dah lame(??) keluar
nak tunggu die kluar pun gile punya lama..
lulus..boleh naik tahun..
kepada yang success..tahniah..baka dari group 3 memang hebat belaka =DD
kepada yang tak bernasib baik..cuba lagi..
but before that..muhasabah la semula..
kenapa agaknya boleh jadi macam tu

sekarang dah masuk 10 malam terakhir
mula-mula aku ingat malam 20 tu termasuk la kan..hehe
rupanya kena start kire dari malam 21 la..baru cukup 10 terakhir =)

arshavin injured..he played 90 minutes for russia
how are we going the face the blue side of manchester without him..hish
in arsene we trust..bla bla bla
i HATE international..pfftsss

masih belum beli baju raya..kenapa agaknya..
mood belum sampai lagi kot..
solat raya tu yg penting..
yg lain semua adat(ye??)
jubah tahun lepas boleh pakai lagi ape
since aku teringat-ingat akak di hospital tu..
tak sampai hati nak shopping sangat

mari saya kenal kan..buah hati saya.hehe
mereka baru baik demam..
muka pun nampak sangat tak suka ubat =D

zarhan & zakwan

paksu mereka julai '88


itu sahaja..selamat beramal

wsalam

7 comments:

que sera sera said...

Salam

wah!bet0l..zarhan da mkin besa + c0mel..si c0mel sugus mmg dh sedia c0mel kn..hee!(^_^)

awak ade iras zakwan sket2..^^ kem slm c0mel kt di0rg k!hee

slmt mjalani 10ramadhan trakhir!

din said...

wsalam
ya..dah besaq2 semua..panjat merata..haha

owh..slamat beramal juga!!!

Orchid Lah said...

comel2 blaka~ tetibe mau letak gmbr anak2 sdara juge la!~ *tiru, tiru heehee*

Alhamdulillah result exam~ :)
Selamat meningkatkan amal ibadat & enjoy ur stay di malaysia ;P

din said...

owh..sila2

terima kasih byk2

selamat beramal juga =)

noure said...

muke paksu mereka xberubah lansung yer dari kecik sampai skang! hehehe

din said...

oh ya ka..hehe..
orait la tuh

nawal said...

waaaa...gemuknya hg masa kecik....hehehe...ni msti mkn tdo je kje...hahaha