Sunday, 27 September 2009

din kawen datang beraya =D

salam wbt

semoga anda semua berbahagia disamping keluarga..ini untuk kawan2 seuniversiti ya
bagi kawan2 di malaysia pula..selamat mula berlajar kembali..hahahaha
jangan tension2 okeh!!!

mari bercerita sedikit pasal raya..nak cerita semua tak larat la..banyak sangat
jadi kita ambil yang highlight je lah kan
jadi highlight raya tahun ni adalah..kunjungan din kawen ke rumah aku bersama isterinya..haha
alhamdulillah..sampai gak ko din umah aku =)

dialog mak...

"mak cik ni sebenaqnya dah lama nak tengok..mana dia din kawen ni..din(aku) dok selalu cerita"

ya mak..so dah jumpa dah din kawen..boleh tidoq lena la pasni..haha

presenting the pics..

mee udang~tebaek


the dins

the couple

haa..itu die..last2..orang jauh jugak yang mai beraya kat rumah..terima kasih din
aku doakan moga ko berbahagia la disamping isteri hingga ke anak cucu..dan di dunia hingga akhirat..amin

***

aku rasa la
people should stop calling me din bujang..
instead call me din arsenal ke..kan?
nama ni kan doa..dah semua asyik panggil bujang..
bila nak kawen camni..haha
tp sedap nama nih =)

itu saja
thanks for reading..have a nice day
salam


18 comments:

CONNIE said...

the couple is so sweets kn.
instead pgl di arsenal better pgl fakhruddin.okie?

Rahman D said...

hmm din..keberkataan pasangan suami isteri dtg ziarah kau tu..aku merasakan dan dari firasat aku..kau dah tak lama dah...aku tunggu je kad...konvoi nnt

din said...

fariez..
haa..manis sungguh..haha
emm..mana2 yg senang..okeh aja =)

manki..
amin man..beruntungnya aku..keh3..
carikan utk aku man =p

Leyl MD said...

yup2.sweet coupleeee :)
din.
ak tak pgil ko din bujang.
ak pgil din gentleman.
skrg ni din baik.
cmne tu?xD

Pok Nik said...

huhuhu din..slmat ari raye...

aku slalu panggil ko DIN KEDAH, lagi best!!! hehehe (jap2 bro...ko nk kawen da eh??? =p)

by d way, taun ni aku beghaye ngan DIN PANJANG n d BINI kat A&W KB mall tu... hehehe

din said...

leyl MD(perghh!!!)

haha..macam2 lah ko..rupa2nya banyak jugak nama aku ni..haha

pok nik..

hek eleh..power giler aa mkn A&W tuh??haha..aku mkn mee udang ngn DIN MOTO...sedap wei

bila la aku nak raya ngn POK NIK AND D BINI..haha

pok nik..jr dah nak dtg..jgn pening2 lak pasni =p

Cik Duktur Paan MD said...

aku rase cm susah je nk tuka habit panggel ko din bujang nih.kehkehkeh.leyl, ko kena train aku memandangkan ko berjaye je bertukar2 name din nih.haha.

Anonymous said...

hai korang nih nak bagi suggestions utk nama din arsenal @ bujang ke kat din kawin? kejap din kawin,kejap din panjang kejap lagi din moto..dala moto dia da lame kene pancung ngn pak arab..sian seh..Din, aku doakan sahabat aku ni dipertemukan oleh Allah dengan jodoh yg sejati,isteri yg solehah yg ko akan berbahagia dengannya hingga ke syurga..berkat doa aku insyaAllah..amin Ya Rabb..hehe..maafkan aku andai ada salah dan silap sempena aidilfitri..Poknik Bro!kito jupo di alex deh!taun depey kito pakak gi AnW smula mu blanjo aku deh..bwok bining mu etek..=)

din said...

paan..
tu la pasal..xpe laa
org pun bukan selalu sebut nama aku
hehehe

anon..
hamboi2..nak wat cane..dah dins ni poplar pulak..hahaha
anyway..amin utk doa ko tuh..ekekeke
aku pom tunggu pok nik kawen la =p

Bohemian Virtuoso. said...

aku panggil din bakal kawin @ din bk.
hehe. doa tu, amen. arsenal bkn ade list boikot ke? haha. Sebek aku taminat bula.

nway aku pun din gak ape, din peng.
Talame lg, kalo cukup duet,
tade halangan pape, study ok, mak pak kasik lampu ijau, insyaAllah kawen din. haha. tatahan da idup bujang. hehe

yasir said...

ok, kita dah nmpak dah sape pres thn depan.. haha

Neo Rantissi said...

din, aku doa hang cepat kawen weh? leh aku rasa nasi minyak hang sebelum grad dr alex, hahaha!

Bohemian Virtuoso. said...

yeah, yasir da nmpak diri die. haha

din said...

din peng...hahaha
arsenal dah kuar dr list boikot laa..
ha peng..kawen la cepat2..pastu raya mai umah aku..aku wat satu lagi post camni =)

ysr..
bak kata peng..ko dah nampak diri sendri..bgus la..haha

zainal..
amin..masin mulut org ada slr ke=DD

Anonymous said...

yasir kot nak kawen..pastu jadi yasir kawen...pastu blh la jadi yasir presiden...

yasir said...

x pyh yasir kawen, bkn bnyk mn pun yasir dlm dunia ni, haha.

tapikan,, ni dah kira baling batu smbunyi tgn ni.. cmne ni din?

Anonymous said...

huh..yaser sabah ada..yaser arafat ada..yaser kulob leman pon ada..

din said...

hahaha(last2 ko yg kena)...

ni mmg sembunyi tangan pun sir..
tp cam tau ja sapa..

abaikan la..jom packing barang =D