Wednesday, 1 July 2009

arab yang kawen..aku tak boleh nak studi

mereka sungguh unik..tak boleh jumpa tempat lain =p

salam wbt

kali ni aku post entry lain dari yang lain sikit la..hehe..tak pernah-pernah masukkan video..tapi kali ni dah berjaya..bukan apa..malas nak tunggu lama-lama..upload video katakan..korang layan sudah..

situasi 1

minggu lepas,pai ngan zaid datang rumah aku

"weh,apesal ko datang sini nih..study week dok kat rumah la.."

"tak boleh study la din..bising"


"ler,ada apa??"

"ada arab renovate kedai..pastu hari ni kire ada pesta perasmian la..bising gile"

"hek eleh,lepak sudah"

situasi 2

tok,tok,tok....
ada arab kat pintu..

"bla..bla..bla..ghawwiz(kahwin)..bla..bla..bla..(aku xpaham dia cakap apa)
"aiz eh(nak apa)??"

dia pun keluarkan lampu..owh..nak pasang lampu rupanya..ada jiran bawah rumah aku..dia nak kahwin.. i see,i see

jadi saat dinanti-nanti pun tiba..
maka berpesta lah mereka..malas nak describe banyak-banyak..sile la tgk video ni ye =)



pai,serius duh..bising gile..tak boleh nak study..

so kami satu rumah pun layan la mereka-mereka..haha

thanks for reading('',)

all the best untuk semua..

18 comments:

Pok Nik said...

din... len kali kite pkai je suit lengkap, kite joget same... diorg x kesah pon... hahah tarian ala2 adebayor kot... hehe

din said...

haha..ko ckp senang la..kena ada stamina kot..

jom la ikut kami bersenam tiap2 hari..muahaha

Neo Rantissi said...

hahaha, xleh blah, weh, x study pun, dak umah hang score ja, hahaha.

din said...

oh oh oh
sungguh flattered skali dgn komen neo itu..haha

AMEEN!!!=)

syafiqaffandi said...

jom study tanta jom..haha

Cik Duktur Paan MD said...

suara anas, dlm ape2 video pun msti plg prominent.haha.

sebaek laah gap histo 2 hari.

din said...

syafiq..tanta kenapa??lagi senyap ka..atau pun depa menari lagi sempoi??haha

paan
apakan daya..dah suare sedap kot..haha
eh eh..ni jadi 1 hari sblm physio sbnarnya..apa2 pun mengganggu jugak la kan..duh

niktaufik said...

wah...ni klu pok nik y joget ni terbeliak mata arab...

boh, maghi ngaji ghumah ambo boh...
loni senyap jah...

ado sajo soro pelik lam mana2 video..

ish3...

ngaji sedak boh...
physio ari tu ambo tgk demo hepi jer....

:D

peace....

din said...

hahaha..
ni nampak gaya lama2 aku jd oghe klate deh..

aku hepi..ye ke..haha

ko pun ngaji elok2..jgn dok merayau byk sgt =p

niktaufik said...

merayau???
rayau ko deghak din???
xpehe la ambo...

ngeh3...

all de best histo esok....

bdak ntah dr ne yg tertarik ngan tjuk post said...

sian... tp ak phm perasaan hang
ade jiran arab ak kawen mlm exam biochem
bergegar umah
layan je lah~ (psg mp3 kuat2, xdgr pown)
sian ousemate ak saket pale smpai suh arab tu slowkn sket lagu
kui3

"syafiq..tanta kenapa??lagi senyap ka..atau pun depa menari lagi sempoi??haha"
nice one. LOL

din said...

topek..guane mu dok pehe
hiahh
ala..yang ko g kuar mkn..men bowling tu..tu la merayau2..hehe
dah2..biochem pulak..cepat aa abes xm..^^

to anon..
xyah buh mp3..kita layan ja..kalu bleh nari sama2 aritu..dah lama join da..hehe

niktaufik said...

owh...
hahahaha....
main boling tu wat teme abe nik...
sie dio puah retek...
tu ambo gi teme dia tue....
ambo xleh g klu tgk abe nik sedih....

ambo turut jd sedih gok...

ex-rumet said...

din..

kalau selain araab kawen,ko boleh study jgk x?

=)

din said...

bgus la nik topek ni..hehe..
jaga sungguh saing klate dia tuh =p

weh rumet =)
kalu melayu kawen..mana nak study..need to be part of the party la..hehe
tambah2 kalu ko yg kawen..muahaha

nawwal said...

weh din....klakar gile...jgn nnti jwb exam dok cte pasal pak arab kawen...xpon hg dok joget sama msa jwb soaln tu coz terngiang2 pesta diorg tu....hahhaa

din said...

haha..xpa..aku mlm tu ja aku terngiang2..lepas tu..dak dah..hehe

ni ada xm lagi 6 lg..xlarat nak pikiaq la pasal depa kawen haha

niktaufik said...

din, buke jago saing klate din...
abe nik tu ambo aggp supo adik brdik ambo doh...huhuhu

saing2 lain pn klu perlukan bntuan, just gtau jer...insyaALLAH, dengn izin NYA, ak akn tlg gak...:D

gudluck exam...