Wednesday, 3 March 2010

of randomness

cuma luahan

salam wbt

1.ape yang aku boleh katakan..bile aku perhati2..budak-budak baik..Allah mesti tolong..tak kire la dalam situasi apa pun.seriously!!!

2.kalau nak buat something..buat seikhlas mungkin..bukan untuk org lain impressed dengan kita.

3.kalau nak berjaya dalam exam..internet kena tutup..hehehe..sudah2 la dok twitter semua tu..

4.musim exam ni..pemakanan a.k.a diet comfirm berterabur..cepat la habis exam.

5.jika kita permudahkan urusan orang lain..inshaAllah Allah permudahkan urusan kita.

6.kalau nak down sgt pun..sikit2 sudah la..mana ada masa pun sebenarnya =D

7.exam ni..benda kecik je..banyak lagi perkara besar di luar sana..tp hidup kena adil, letakkan hak sesuatu pada tempatnya(paham ke??haha)

ha..dah la..nak baca buku pulak

have a nice day!!!

p/s :kalau arsenal boleh..aku pun boleh..haha

9 comments:

Leyl MD said...

internet kene TUTUP.
terbaik la.

din said...

memang pon..hahaha

Anonymous said...

totally agree with point no3. hehe
=)

niktaufik said...

din, no 7 tu xphm...
jelaskn sikit...

محمد يادي بن عبدالله said...

kami dh hbis exam.

Cik Duktur Paan MD said...

dah lama weyh x komen blog ko. terbaik lahh.

arsenal boleh aku pon boleh haha.

CONNIE said...

aku ske no 6. down betul pas OSCE td, tp serius,takde mse pun nk down sume ni.. da tak smpat.

Anonymous said...

klu nk brjy dlm exam,internet kne ttp?

pd pndpt sy
x semestinya kne mcm tu

mcm mn klu dia gna internt utk lebih fhm dlm belajar?buat researh?
+ maybe blh guna intrnet sbgi medium smpikn kebaikan?

'sebaik-baik perbuatan adalah yg dipertengahan..'

din said...

anon..hehe..kan..mmg kena tutup..baru senang nak concentrate

topek..hmm..camni..setiap orang ada priority masing2..ambil contoh(ni contoh je)..seorang dak alex..student 4th yr,die juga diamanah jadi AJKT..so priority die ada 2..ADIL..ape maksud adil..adil maksudnya..meletakkan sesuatu pada tempatnya..so time exam..concentrate pada xm..sebab kita perlu adil dlm semua perbuatan kita..dah abes xm nanti..concentrate la berpesatuan semula..ni contoh sahaja ok..hehe

yadiy..kesian2..esok korang nak start kelas dah..kitorg cuti =p

paan..arsenal sdg mengalami krisis..tp diorg tough semua..so aku kena la tough jugak..hehe

fariez..go go..life's short,move on =D

anon..ye..sy setuju..mmg la baik kalau guna internet utk study,research,dakwah etc..tp kalau esok lusa nak xm..still melayan facebook,twitter,update blog..its not the right way to do things..maybe sy lebih kepada utk budak2 medic macam sy..byk benda nak kena hafal..and surfing internet at the same time is not an option..

anyway thanks for ur comment..
i appreciate it :)