Tuesday, 21 April 2009

jury??

salam wbt

"din,tolong boleh nanti??"
"haa joe,ape?"
"ko jadi juri utk debat masa BOOM nanti ok??nanti aku briefing la sume2.."
"aku jadi juri??hahaha..hmm..ok lah..inshaALLAH"

***
"pok del,ko nak pegi tengok debat tak malam nanti??"
"uish..mesti la nak pergi"
"wah,wah..nak sokong sape weh??"
"takde sape-sape,aku nak tgk ko je jadi juri.haha"
"cess"

saya minta maaf kepada sesiapa yg buka blog saya sebab saya memang tak sempat nak update ape-ape..lots and lots of things keep coming to my mind..but there's also the time factor..banyak kerja yang nak kena selesaikan..with all the assingments.

internet jiran saya(as im writing right now) masih lagi security enabled..haha..ini sungguh mengganggu gerak kerja saya..lol..OR..maybe he knows that i'll be having exam next week..haha

ape-ape pun..tahniah kepada peserta2 BOOM..anda semua memang hebat2 belaka..saya juga sungguh tak sangka..ramai sungguh dikalangan pelajar2 iskandariah ni..pandai berdebat..termasuk la pok nik..hahaha..kepada semua di luar sane..nantikan kemuncak BOOM jumaat nanti..moga saya jadi juri yang adil jumaat nanti('',)

sekian.wsalam

ps doakan exam saya nanti..byk gila nak cover..duh..

4 comments:

abuhamzah said...

Salam ziarah..

bittaufiq wan najah fil imtihan..

As said...

maan najaah
;)

btw dasat jugak ye jadi hakim debat :D

bukan untuk melihat siapa yang menang, tapi untuk meneliti cara mempertahankan hujah masing2 :)

din said...

salam..

to abuhamzah..syukran byk2 =)

to as..trima kasih juge..its act not dasat bila jg hakim..susahh!!!seriously

ape2 pun..pengalaman..ok la tuh =)

Bohemian Virtuoso. said...

Bagi aku tadela susah sgt jd hakim.
Tp ade hakim yg tapaham cane nak bezakan point dan merapu. Sng tpengaruh. hehe.

Aku kecewa din, camanela ade hakim debat boom camtu ari tu. Dala tajuk double meaning.

Jelas lg terang pihak kerajaan@peep's ley menang.
Aku ngan Che Adek tatau cane hakem laen tu kire. Ade point politik, major mistake pembangkang yg dorg tak tolak markah.

Aku kutuk hakim, tak kutuk pembangkang dan kerajaan. haha.
Kim salam kt Nik Ariff. hehe.

Semoga tahun depang jd lbey baek.