Thursday, 13 May 2010

punya lah lambat

salam wbt

segala pujian bagi Allah..

alhamdulillah..result dah keluar..dan aku lulus..
i don't expect anything sangat pun actually..jangan katakan A..
kalau lulus pun syukur dah..
sebab soalannya punya lah susah..anyway..tahniah kepada yang berjaya..and as always..to those who are less fortunate..jangan terus menyerah kalah!!!
cuba lagi..

before this aku bukan kesah sangat pun..kalau tengok orang yang dapat result hebat-hebat ni..tapi bila jadi sr ni..banyak la aku berinteraksi dengan pihak-pihak yang hebat nih..dan sekarang aku menjadi 'kisah' pula bila result diorg ni punya la power..hahaha..SALUTE..tak boleh jadi macam ni..kena usaha lebih lagi.. :)

hmmm...
arsenal has been detrimental to me..seriously..
kalau arsenal kalah..memang sah-sah dah aku malas buka buku..
then nak recover dari down tu..mau 2,3 hari pulak..haha
whatever..
so please Wenger..buy some experience..rather than plain 'talent'
so that next season..we'll win more games..and i can study happily..
deal??
good!!!=D

the last time arsenal won a silverware was in the year 2004..and that was the year i took SPM..

ok..that's it
kepada semua..jangan lupa..sujud syukur ya...kalau bukan kerana Allah..tak lulus jugak kita :)

thanks for reading,
have a nice day..

p/s : no more "din result bila nak keluar" after this..hehehe

and one more...
All the best semua utk O&G and paeds!!!!
robbuna yusahhil.....

7 comments:

rhapsody LiN said...

hehe... kalau kalau bola pon boleh efect study eh? fanatic betul

neway, congrats!
:)

han.nan.ni said...

ganbatte2!!!
smgt tu kena sntiasa ada.
kita fight utk o&g n paeds plak..
good luck din!

ps..thanks for both our SR,peep n din for ur rajinness... =))

din said...

rhapsody lin
owh..saya mmg die-hard pun...
hehe..mekasih

nani
ye!!!gambatte..

paeds ngn ong kena bersungguh lagi nih

wohoo..jgn puji sgt..bahaya..hehe

niktaufik said...

din,nice batik... mmg menyerlah...

din said...

hoho...batik pinjam :p

afifah said...

peh...terharu nani puji ak blkg2...hahhaha..tp sbnanye ko lg rajens nani..

p/s: ampun din..tumpang gune blog ko ckp ngn nani..=P

din said...

no hal lah pip...

sile2..ckp la puas2 ngan nani..ok punya