Friday, 27 November 2009

lama tak menulis

salam wbt

perghh..lame nya aku tak menulis apa-apa..hahaha..its been a while..yes2..
i know..
nak buat macam mana..banyak benda lagi nak buat..minta maaf la kepada siapa-siapa yang dok buka blog hamba ni..tiada sebarang pengisian pun

ye aku dah masuk clinical years..sangat mencabar..pergi pukul 8..balik pukul 4..ini jadual budak-budak rajin la..tahniah kepada semua yang dapat maintain macam ni..hehe.
to those yang suka mengelat tu..sudah2 la tuh..dah clinical years dah ni..sampai bila nak macam ni??kan??nasihat untuk diri sendiri juga..haha

makin kite membesar(makin tua,bukan benda lain..haha)..makin banyak tanggungjawab yang kita galas..dan benda yang sama juga berlaku kat aku..rasenya..zaman nak terlalu 'kebudak-budakkan' ni kena kurang sket la kot..sebab makin lama..makin ramai adik2 kat cni..dulu aku yang adik...so aku rasa..adalah tanggungjawab seorang senior la,untuk tunjuk contoh teladan yang elok..

owh..12/12 ni..exam OSCE aku yang pertama..sigh..cuak gile ni..sampai tak jadi nak pergi jordan/turki time cuti raya haji ni..punya semangat nak study..tp dah 2 hari cuti..buku tak buka lagi...hahaha..tak pe..ada baki lagi cuti lagi 8 hari..no hal la..inshaAllah=D

ha...nampaknya nur kasih dah habis..ok..jgn cerita..aku mmg tak sampai lagi..bukan la aku layan sangat pun..tapi sebab dah jadi fenomena..tergerak la jugak nak tengok..and i strongly believe..ada something yang boleh diambil dari cerita ni..nak katanya..kalau cerita org pakai tudung pun..org tengok jugak..satu lagi..mungkin la drama ni top sebab orang dah bosan tengok cerita indon..ntah..haha

ok la..sampai sini saja..lain kali jumpa lagi..banyak benda nak kongsi..tapi masa tak mengizinkan..or should i say..aku yang malas..tak kesah la

doakan exam OSCE kami nanti

selamat hari raya aidiladha..
kullu sanah wa antum toyyibeen

have a nice day!!!

p/s: raya haji...makan..makan..makan..dan makan

2 comments:

Muhammad Anas bin Kamarudin said...

selamat hari raya!

jangan malas2!
hehe... all the best bro!...

din said...

hehehe

mekasih bro